Fiziksel Peeling

Filtrele ve sırala 1 ürün
Göre sırala
STOK DURUMU
MARKA
KATEGORİ
CİLT TİPİ
CİLT SORUNU
1 ürün
Hepsini temizle

Fiziksel peeling nedir?

Asit içermeyen yardımcı ürünler eşliğinde cilde masaj yaparak ölü hücrelerin ciltten araındırılması işlemidir.

Fiziksel peeling zararlı mı?

Peeling işlemi cilt için uygun ürün ve yapılma sıklığına uyulduğunda faydalı işlemlerdir.

Peeling çeşitleri nelerdir?

Yüzeysel peeling, fiziksel peeling olarak da adlandırılır. Orta derinlikte ve derinlemesine kimyasal peeling olmak üzere, üç çeşittir.

Fiziksel peeling nasıl uygulanmalıdır?

Parmaklar yardımı ile dairesel hareketlerle uygulanan peeling işlemi yaklaşık bir kaç dakika yapılmalıdır. Ilık bir su ile durulanarak işlem sonlandırılmalıdır.

Fiziksel peeling ürünlerinin içeriğinde neler bulunur?

Ürünlerin içinde cildi ölü hücrelerden arındırmak için tanecikli yapıya sahip bileşenler bulunmaktadır. Ayrıca cilt ihtiyacına uygun olacak şekilde içerik vitamin ve minerallerle desteklenmektedir.

Derinlemesine bir temizliğin anahtarı olan fiziksel peeling, kısa sürede gösterdiği güçlü etkileri ve kolay kullanımı ile bakım rutinlerinde kendine sıkça yer bulur. K-Beauty içerisindeki doğal içerikli ürünlerle, cildi ölü hücrelerden kolayca arındırmak ve beslemek mümkündür.

Fiziksel Peeling Nedir?

Peeling nedir sorusuna, cildi ölü derilerden arındırmak şeklinde cevap verilebilir. Fiziksel peeling ise asit içermeyen ürünler eşliğinde cilde masaj yaparak ölü hücrelerin nazikçe uzaklaştırılması işlemidir. Bu işlemde yüz temizleme fırçaları kullanılarak daha derinlemesine bir arınma elde edilebilir.

Fiziksel peeling, kısa sürede etki gösterir; anında yoğun bir temizlik hissi verir. Bunu sağlamak amacıyla özel olarak hazırlanan peeling ürünleri yardımıyla oldukça etkili sonuçlar almak mümkündür. Doğal peeling yöntemleri de bu amaçla tercih edilebilir.

Fiziksel Peeling Ürünlerinde Hangi Bileşenler Kullanılır?

Fiziksel peeling nedir sorusuna verilen yanıt, aynı zamanda bu amaçla kullanılan ürünlerin içeriklerine dair de fikir verir. Fiziksel peeling, kısa sürede etki gösteren güçlü bir formüle sahiptir. Fiziksel peeling ürünleri içerisinde sıklıkla cildin ölü tabakasını yüzeyden uzaklaştırmak amacıyla tanecikli yapıya sahip bileşenler bulunur. Ayrıca çeşitli vitamin ve mineral desteği de içeren ürünler, cildi derinlemesine arındırdıktan sonra besleyerek daha aydınlık bir görünüm elde edilmesini destekler. Nem desteği sağlaması açısından çeşitli bileşenler de bu ürünlerin içerisinde yer alır.

Hangi Cilt Tiplerine Fiziksel Peeling Uygulanabilir?

Fiziksel peeling, her cilt tipine uygulanabilir. Sadece, doğru ürün seçimi yapılmalı ve bakım rutini cildin ihtiyaçlarına göre belirlenmelidir. Bu nedenle peeling önerileri arasından cilt ihtiyaçlarına göre seçim yapmak oldukça önemlidir. En iyi peeling, cilt ile uyumlu olandır.

Neogen Leke için Limonlu Peeling Ped, akne ve leke sorunu olan ciltler için oldukça iyi bir seçenektir. Neogen Bal ve Şekerli Nemlendirici Peeling ise yüksek oranda tanecikli yapısı ile ciltten ölü derinin uzaklaştırılmasında oldukça etkilidir. Kolay tahriş olan ciltlerde dikkatli kullanılmalıdır. Genel olarak hassas ciltler için peeling ürünleri konusunda daha seçici olmakta fayda vardır. Hassasiyeti yüksek cilt yapısını destekleyen ürünler tercih edilmelidir.

PEELİNG NASIL UYGULANIR?

Peeling nasıl uygulanır, parmakları ıslatıldıktan sonra dairesel şekil de masaj yapılırsa daha etkili olur.Cilt tipine göre ürün seçilmeli ve yüze uygulandıktan sonra 5 dakika beklenmeli ve ılık su ile yıkanmalı.

CİLDE UYGUN PEELİNG

Cilde uygun peeling,4 cilt türü vardır kendi cildinizi tanımları ve ona göre bu yöntemlerden birinin kullanmalısınız;

1.Kuru Ciltler İçin Peeling:Kuru ciltler için uzun ve nazik bir şekil de yağ eşliğinde peeling edilmesi uygundur.

2.Yağlı Ciltler İçin Peeling: Salisilik asit ve glikolik asit gibi malzemeler yağlı ciltler için kullanılmalı.

3.Normal Ciltler İçin Peeling:Partikülerpeeling ve doğal lifler normal ciltler için etkili peeling türleridir.

4.Karma Ciltler İçin Peeling:T bölgesine yağlı ciltler için, yanaklara ise kuru ciltler için kullanılan peelingler kullanılmalıdır.