Nacific Fresh Herb Origin Eye Cream – Göz Çevresi Kremi 30 ML
Niacinamide + Adenosine + Hyaluronik Asit
Kırışıklıklar kadar göz altı morlukları da daha yaşlı ve yorgun bir görünümün suçlusu. Fresh Herb Origin Eye Cream, formülündeki Niacinamide ve antioksidanlarla el ele vererek hem kırışıklarla savaşıyor hem de göz altlarınızı aydınlatıyor.
Hyaluronik Asit, cildin nem deposunu doldurup kırışıklıkları düzleştiren, sıkılaştıran ve aydınlatırken, Adenosine ile de göz altı dokusunu yeniliyor.
Cildi derinlemesine nemlendirip cilt üstünde tabaka oluşturarak nem kaybını en aza indirgeyen bu krem aynı zamanda torbalanmayı azaltmaya yardımcı olur.
Hipoalerjenik formüle sahiptir.
ANA BİLEŞENLER
Hyaluronik Asit : Ciltte doğal olarak yer alan glukozaminoglikan denilen amino asit içeren polisakkarit formunda bileşenler arasında yer alıyor. Bu bileşenler bağ dokusuna esneklik, sağlamlık ve nem kazandırır. Ciltte bulunan bazı problemler bu bağ dokuların zarar görmesi ya da azalması ile oluşur.
Yaşlanma etkilerinin geciktirilmesi, kırışıklık görünümünün azaltılması, ciltteki sarkmaların önlenmesi, güneş ve diğer çevresel olumsuzluklara karşı cildin korunması gibi önemli konularda büyük rol oynar. Bu madde nem için bir mıknatıs gibidir ortamdaki nemi cildinize çeker.
Hyaluronik asit, ağırlığının 1000 katına kadar su tutabilen cildimiz için dost bir moleküldür. Hyalüronik asit cilde uygulandığında, yüksek oranda su tutma yeteneğiyle cildin pürüzsüz, parlak, canlı ve doğal görünmesini sağlar.
Niacinamide : Tüm cilt tipleri için uygun olan bir içeriktir. Cildimizde doğal olarak bulunur. Cilt bariyerini güçlendirir, nem kaybını önler. Melamin sentezini baskılar böylece lekelerle savaşır ve cildi aydınlatır. Ayrıca sivilce oluşumunu önler.
Adenosine : Cildin kolajen üretimine yardımcı olur. Cildin elastikiyetini artırır. Kırışık görünümünü iyileştirir. Cilt bariyerini onarır.
Centella Asiatica : Cilt bariyerini onarmayı ve cildi sakinleştirmeyi amaçlar. Kolajen üretimini tetikleyerek kırışık görünümünü iyileştirir.
Nacific hayvanlar üzerinde deney yapmaz. Vegan bir üründür. Paraben, sülfat, mineral yağ ve yapay koku içermez.
Ürün açıldıktan 12 ay içerisinde tüketilmesi önerilir.