İçeriğe atla
Kuru Ciltler için Maske Önerisi

Kuru Ciltler için Maske Önerisi

Özellikle kış aylarında pul pul dökülen, kuru, mat nemsiz cildimiz hepimizi rahatsız eder. Dışarıda soğuk hava, iç mekanlardaki ısıtıcılar cildimizin kurumasında etkenlerden biridir. Akne, hassasiyete bağlı sivilce, donukluk veya ince çizgiler ve kırışıklıklar ile mücadele eden biriyseniz, cilt bakımı endişelerinizi karşılayacak çok sayıda nemlendirici yüz maskesi vardır. Bu çok amaçlı formüller, arındırıcı, pul pul dökülen, sakinleştiren, aydınlatan ve sıkılaştıran bileşenlerden oluşur.

Kuru cildini nemlendirmek için formülünde shea yağı, jojoba yağı, seramidler, gliserin ve hyaluronik asit gibi zengin yumuşatıcılar ve nemlendiriciler yer almalı. Nemlendirici ve besleyici bileşenler kuruluk ile mücadele ederken, aynı zamanda cildinizin doğal yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü geri kazandırarak daha dolgun, daha nemli ve daha tazelenmiş görünen bir cilt ortaya çıkarır. Kore cilt bakımının en popüler ürünlerinden olan tek kullanımlık yaprak maskeler ve uyku maskelerini haftada birkaç gün cilt bakım rutinine ekleyerek sende cildinin sağlıkla ışıldamasını sağlayabilirsin.

Kuru Ciltler için Maske Önerileri
Laneige Water Sleeping Mask
1/6

Laneige Water Sleeping Mask Kuru Ciltler için Canlandırıcı Yüz Maskesi

Sen uyurken cildin ışıldasın! Kore cilt bakımının en popüler ürünleri arasına giren ve globalde milyonlarca satış adetine ulaşanLaneige Water Sleeping Mask, bu yenilikçi gece maskesi stresli ve kuru cildeHydro Ionized Mineral Waterformülüyle yoğun nem verir. Sleep-Tox ™ antioksidan bakımından zengin besinlerle cildin yorgunluğu giderir. Sabah daha canlı ve ışıl ışıl bir cilt ile uyanmanızı sağlar. Jel formundadır. Cilt tarafından hızlıca emilir. Alkol, paraben, sülfat ve silikon içermez.
Nacific Cica Tea Tree Relaxing Mask
2/6

Nacific Cica Tea Tree Relaxing Mask Kuru Ciltler için Sakinleştirici ve Nemlendirici Yüz Maskesi

Cildin kuru ve akneye eğilimli mi? Kızarık ve nemsiz bir cilde mi sahipsin? Cildini yatıştıran ve pul pul dökülmesini engelleyen Centella bitkisinin 4 aktif içeriği ile formüle edilen bu maske, bambudan üretilmiş özel kumaşı sayesinde cildin alt katmanlarına kadar ulaşarak cildini besler. Canlı ve nemli cildine kavuşman sadece 15 dakika. Tek yapman gereken temiz cildine maskeyi yerleştirmek ve beklemek. Alkol, paraben, sülfat ve silikon içermez.
IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask
3/6

IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask Kuru ciltler için Besleyici Yüz Maskesi

%16 propolis özü, %8 vitamin ağacı meyve özü ve %5 centella asiatica özü ile formüle edildi. Bu cilt dostu içerikler ile cildi nemlendirir ve besler. Kırışıklık, kuruluk gibi cilt sorunların için kullanabileceğin bu çok amaçlı maskeyi haftada birkaç gün nemlendirici adımından sonra akşam rutinlerde uygulayabilirsin. Alkol, paraben, sülfat ve silikon içermez.
Nacific Niacinamide Brightening Mask
4/6

Nacific Niacinamide Brightening Mask- Kuru ve Leke Görünümüne Sahip Ciltler için Yüz Maskesi

Leke ve kuruluk sorunu yaşayan ciltler için özel olarak formüle edilen bu maske, hyaluronik asit, bambu suyu cildi derinlemesine nemlendirirken, niacinamide, C vitamini ve allantoin ile leke görünümünü iyileştirmeye destek olur. Sonuç ; canlı, nemli ve pürüzsüz bir cilt. Alkol, paraben, sülfat ve silikon içermez.
Nacific AHA BHA Balancing Mask
5/6

Nacific AHA BHA Balancing Mask Kuru ve sivilceli Ciltler için Maske

Sadece yağlı ciltler mi sivilceye sahip? Hayır, kuru cilde sahip olanlar da sivilcelerinden şikayetçi. Sivilceli ve kuru bir cilde sahipsen doğal bileşenler ile elde edilen asitler, karpuz suyunda yer alan sayısız vitaminler ile cildini beslerken aynı zamanda nemlendirebilirsin. Akneye sahip cildin için özel olarak formüle edilen bu maske, içerdiği BHA yani beta hidroksi asit gözeneğin içerisine sızarak orada bulunan fazla sebumu temizlerken, AHA yani alfa hidroksi asit cilt üzerinde bulunan ölü derileri temizler. Ayrıca anti-inflamatuar etkisiyle akneyi doğrudan tedavi edici etkiye de sahip. Sivilce, siyah nokta ve geniş gözenek gibi cilt sorunlarını giderirken aynı zamanda hyaluronik asit, karpuz suyu gibi cildini nemlendiren ve besleyen içeriklere sahip. Alkol, paraben, sülfat ve silikon içermez.
Laneige Lip Sleeping Mask Berry
6/6

Laneige Lip Sleeping Mask Kuru ve Çatlamış Dudaklar için Maske

Cildimiz kadar dudaklarımız da ön planda. Özellikle kış aylarında kuruyan dudaklar için özel olarak formüle edilen bu dudak maskesi sadece dudakları nemlendirmez, kuru ve çatlamış ölü derileri nazikçe temizler.MOISTURE WRAP™ Overnight Moisture Lock-in patentli teknolojisi, nem açısından zengin beta-glukan ve mineraller ile 8 saat boyunca nem bariyeri oluşturarak dudakları nemlendirir. Laneige markasının en çok tercih edilen ve dünya çapında 26 Global ödül alan, patentli dudak maskesidir.
Sepet 0

Sepetinizde hiç ürün yok.

Alışverişe Başla