İçeriğe atla
KOKOMAKOKOMA
Cildiniz Yaza Ne Kadar Hazır?

Cildiniz Yaza Ne Kadar Hazır?

Bahar aylarının sonlarına geldiğimiz şu günlerde, biliyoruz ki sizin de aklınızda aynı sorular var. Cildim yaza ne kadar hazır? Yaz boyunca yüzüme nasıl bakımlar yapmalıyım? Tatil çantama hangi bakım ürünlerini almalıyım?

Kış ve bahar dönemlerinde uygulanan bakım rutininde bazı değişiklikler yapmak, yazın cildinizde oluşacak olası kuruluk, ince çizgi ve cilt lekesi gibi problemlerin önüne geçecektir.

Adım 1 – Ölü Deriden Arınma

Cildi bir kaç adımda düzenli olarak temiz ve taze tutmak mümkündür. İlk adım için bazı peeling yöntemleri ile cildi ölü derilerden arındırarak, hücrelerin yenilenmesini sağlayabilirsiniz. Kokoma hem fiziksel peeling hem de kimyasal peeling yapabileceğiniz bir çok cilt tipine uygun ürün yelpazesi ile Kore cilt bakımını evinize getiriyor. Yaza temizlenmiş gözenekler ve siyah noktasız girmek istemez misiniz? Nacific Blackhead All Kill Pack siyah nokta temizleme ve uygulama fırçası ile derinleme gözenek temizliğini zahmetsizce uygulayın.

Adım 2 – Cildi Temizleme

Temizlenen cilt nefes alacak, canlılık kazanacaktır. Peki bu canlılığı, etkisini arttıran Güneş ışınları, tuzlu deniz suyu ve klorlu havuz suyuna karşı nasıl koruyacağız? Günlük bakım rutininde yer alan temizleme adımında cilde nazik dokunuşlar yapan temizleme jeli ya da köpük temizleyicileri tercih edebilirsiniz. Nacific Fresh Herb Origin Cleansing Foam tüm cilt tipleri için uygun, cildi kurutmadan temizleme sağlar.

Adım 3 – Gözenekleri Sıkılaştırma

Cildi temizledikten sonra tonik ile gözenekleri sıkılaştırmayı unutmayalım. Bunun için bitkisel içeriği ve yüksek oranda antioksidanlar ile Nacific Fresh Herb Origin Toner ürünü tam size göre. İçeriğindeki antioksidanlar ile yaz mevsiminde olası kuruluk ve kırışıklıklar ile birlikte savaşın.

Adım 4 – Nemlendirme

Bir sonraki adım olan nemlendirme adımı yaz mevsiminde en çok dikkat edilmesi gereken adımdır. Hem denize girmeden, hem de evden çıkmadan önce mutlaka güneş koruyucu ya da güneş koruyucu içeren nemlendirici krem kullanmanız gerekir. 50 SPF, UVA ve UVB ışınlarına karşı maksimum koruma sağlayan güneş kremleri tercih edilmelidir. Güneş kremi seçerken ciltte fazla yağlanmaya neden olmayan, kolay emilen, temiz içerikli olmasına dikkat etmek gerekir. Nacific Fresh Herb Origin Sun Block SPF 50+ aranan tüm bu özelliklere sahiptir, cildi nemlendirirken sebum dengesini sağlar, ciltte beyazlık oluşturmaz.

Adım 5- Cildini Yatıştır

Güneş ışınlarından ne kadar korunmaya çalışsak da olası kızarıklık ve hasar durumlarında aloe vera’nın yatıştırıcı etkisinden mutlaka yararlanın. Nacific Aloe Tea Tree Soothing Gel ile cildinizi yatıştırın.

Adım 6– Düzenli Bakım ve Önlemler

Güneş koruyucu kremi sadece yüzümüze değil tüm boyun ve dekolte bölgesine sürmeyi ve sık sık yenilemeyi ihmal etmeyin. Güneşlenme ya da dışarı çıkış saatlerinizin 12:00- 16:00 dışında olmasına dikkat edebilirsiniz. Özellikle C vitamini içeren serumlarınızı leke yapma ihtimaline karşı gece rutinlerinde nemlendirme öncesine alabilirsiniz. Nazik göz çevresi için yoğun nemlendirici krem ve maskeleri kullanmayı ihmal etmeyin. Aydınlık bir göz çevresi için Nacific Fresh Herb Origin Eye Cream’i tatil bavulunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Ayrıca diğer Kore cilt bakımı ürünleri ile farklı cilt ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Adım 7– Su İçmeyi Unutma, Dengeli Beslen!

Cildimizi dıştan desteklediğimiz gibi içten de ihtiyaçlarını karşılamak gerekiyor. Susuz kalan cilt kurur, donuklaşır ve yıpranmış bir görünüme sahip olur. Bol su içmek yazın ter ile kaybettiğimiz suyun tedarik edilmesi için çok önemli. Bu dönemde içilen su miktarını arttırmakta fayda var. Bol meyve, sebze tüketmek, dengeli beslenmek ve hareket etmek sizi ve cildinizi zinde tutacaktır.

7 Adımda özetlediğimiz yaz aylarına veya tatil dönemlerine özel cilt bakımı rutinini uyguladığınızda cildinizdeki değişimi sizler de fark edeceksiniz. Kokoma Kore kozmetiği ürünleri ile cilt bakımı rutinlerinde inanılmaz etkili ürünler sunmaktadır. Tatile çıkmadan Kokoma’da Yaz Ürünleri’ne göz atmayı unutmayın!

Sepet 0

Sepetinizde hiç ürün yok.

Alışverişe Başla